Sajtóközlemény

Sajtóközlemény
2012. 12. 17.

Kenézlő Községi Önkormányzat tájékoztatja a település és a környék lakosságát, hogy a kenézlői Körzeti Általános Iskola felújítása, akadálymentesítése befejeződött.
A 200 millió forintos Európai Uniós és hazai társfinanszírozásnak köszönhetően a 2012-ben lezajlott beruházás eredményeként megújult az épület külső homlokzata, a fűtési rendszer, a burkolatok és az elektromos hálózat. A külső hőszigetelésnek és a nyílászárók cseréjének köszönhetően jelentősen csökkentek az iskola fenntartási költségei. Az udvar felújítása, játékok telepítése és az új műfüves pálya további lehetőségeket kínál a helyiek számára a testedzésre. Az épület akadálymentesítése keretében személylift került beépítésre. A beszerzett eszközök és bútorok jól szolgálják az iskolai oktatás feladatait. További részletek letölthetők»


"Oktatási infrastruktúra fejlesztés Kenézlőn" ÉMOP-4.3.1/B-09-2011-0004

2012. 06. 13.

Kenézlő Községi Önkormányzat tájékoztatja a település és a környék lakosságát, hogy a kenézlői Körzeti Általános Iskola felújításával, akadálymentesítésével kapcsolatos építési munkák kivitelezése 2012. május 7-én kötött vállalkozási szerződés alapján elkezdődött. A teljes munkaterület átadása a tanév végével (2012. június 18-tól) történik. A felújítási munkálatok az érvényben lévő szerződés alapján 2012. augusztus 10-ig folynak.
A munkaterület környezetében (Kenézlő, Kárpát u. 1-3.) az építési kivitelezésből eredően jelentős mértékben nő a teher- és személygépjármű forgalom.
Az Önkormányzat kéri az arra közlekedők és a környéken lakók megértését és türelmét.

© 2012-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.