Archívum 2016

MEGHÍVÓ KÖZMEGHALLGATÁSRA!
2016. december 08.

Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő testülete 2016. december 14-én (szerda) 14.00 órától KÖZMEGHALLGATÁST tart melyre tisztelettel meghívom a község lakosságát. Hivatalos meghívó letölthető pdf*


Rajztanárok nyári alkotó tábora Kenézlőn! KÉPEK
2016. október 20.

Az idén 40 éves jubileumát ünneplő Rajztanárok Zempléni Alkotóköre rendhagyó nyári alkotótáborát Kenézlő községben tartotta immár harmadik alkalommal.
Ebben az évben is nagyon sok értékes festmény megalkotására került sor a településről és annak környékéről (templomairól, a Tisza-partról). Az elkészült művekből a település faluházának színháztermében kiállítás lett rendezve az érdeklődők számára.
"Köszönjük az alkotó tábor művészeinek, hogy jelenlétükkel, festményeikkel és a kiállítással megtisztelték a kenézlői embereket."


LEGELTETÉSI TILALOM ÉS EBZÁRLAT!
2016. október 11.

Legeltetési tilalom és ebzárlat elrendelése. További részletek»


BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI KIÍRÁS
2016. október 03.
2017 évre Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat kiírás
A TIPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS»
B TIPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS»

LAKOSSÁGI tájékoztató!
2016. szeptember 15.

Tisztelt kenézlői Választópolgár!
Magyarország köztársasági elnöke országos népszavazást tűzött ki 2016. október 2-ára. A népszavazásra feltett kérdés: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
A település szavazóköreinek címében a 2014. évi országgyűlési választások óta változás nem következett be. A szavazókör címe, és a szavazókörhöz tartozó utcák listája megtekinthető a Kenézlő Helyi Választási Irodában. A település egy szavazókörös, akadálymentesített.
A szavazás napján reggel 6 órától este 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelyben a választó szerepel a névjegyzékben. A szavazóköri névjegyzékbe történő felvételről a választók 2016. augusztus 16-ig tájékoztatást kaptak a Nemzeti Választási Irodától. T
ovábbi részletek»


HIRDETMÉNY!
2016. július 11.
Hatósági döntések jogerőre emelkedése

658902 kódszámú vadászterület határának megállapításara /07.18-ig/ 658902 kódszámú vadászterület térképe

"Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 658902 kódszámú vadászterület határára vonatkozó ajánlását , hirdetmény formájában tájékoztató jelleggel közzé tesszük. Az ajánlás és a térképek kifüggesztése az önkormányzat hirdetőtábláján 2016. április 1-én megtörtént. Az ajánlás és a térképek az alábbi linkre kattintva megtekinthetők."

Ajánlás 658902 kódszámú vadászterület határára Átnézeti_térkép 658902 kódszámú vadászterület térképe

LAKOSSÁGI tájékoztató!
2016. július 11.

Az Országos Mentőszolgálat és Sárospatak Város Rendelőintézete tájékoztatja Önöket a központi orvosi ügyelet irányítási rendszerének változásáról. 2016. július 11. napjától az Ügyeleti Szolgáltató és az Országos Mentőszolgálat a sűrgősségi betegellátás hatékonyságának fokozása, a párhuzamos hívások számának csökkentése, valamint az azonnali elérhetőség biztonságának javítása érdekében ügyeleti irányításra együttműködési szerződést kötött. További részletek»


Ingyenes lomtalanítás: 2016. május 11. (szerda)
2016. április 28.
Tisztelt Kenézlői Lakosok!
A Z.H.K. Kft. 2016. május 11 -én szerdai napon ingyenes lomtalanítást végez településünkön.
A szállítandó anyagokat szíveskedjenek leghamarabb a szállítást megelőző este, vagy a szállítás napján a kora reggeli órákban, de legkésőbb de. 6 óráig az úttest széléhez kihelyezni!
További részletek»

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS! SZJA - BEVALLÁS
2016. április 15.
Március végéig mintegy 890 ezer adózó maga nyújtotta be személyijövedelemadó-bevallását, több mint 300 ezer adózó kérte a NAV közreműködését a bevallás elkészítésében és mintegy 220 ezren töltötték ki a bevallási nyilatkozatot, ami 2016 újdonságaként adóhatósági adómegállapítást jelent. A hibásan érkezett bevallások nagy részét már javította a hivatal, bizonyos hibákhoz azonban az ügyfelek közreműködése szükséges. További részletek»

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS!
2016. április 12.
Tisztelt Kenézlői Lakosok!
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Sárospataki Járási Hivatal Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya Kenézlő község közigazgatási területére 2016. április 06. – 2016. április 26. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el a következők szerint:
További részletek»

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS!
2016. április 07.
LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére
Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.
További részletek»

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS!
2016. március 29.
Az elmúlt évek adatai alapján a 2015/2016. évi fűtési szezonban megnőtt a kéménytüzek száma a szilárdtüzelésű tüzelőberendezést használó lakóingatlanokban. Ennek fő oka a nem megfelelő tüzelőanyag használata és a kémények karbantartásának hiánya. A fűtési költség csökkentése érdekében sokan tüzelőberendezéseikben égetik el a háztartási hulladékot, mely azonban nem csak jogszabályba ütközik, de környezetszennyező, egészségkárosító és a kéményekben életveszélyes állapotot is előidézhet. További részletek»

EBOLTÁS!
2016. február 23.
Értesítjük az ebtulajdonosokat, hogy a 164/2008.(XII.20.) FVM rendeletben foglaltak alapján az ebek veszettség elleni kötelező védőoltására 2016. március 3-án ( csütörtökön) 9-11 óráig kerül sor a Faluháznál.
Az oltás díja: 3.700.-Ft
Mikrochippel történő ellátás: 3.500.-Ft
Az oltás díja háznál: 4.200.-Ft
Mikrochippel történő ellátás háznál: 4.000.-Ft
Az oltás díja tartalmazza a kötelező féregtelenítő tabletta árát.
További részletek»

HIRDETMÉNY: Testületi ülés
2016. február 05.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete ülését 2016. február 10. (szerda) 14.30 órai kezdettel tartja a Községháza tanácskozó termében.További részletek»

LAKOSSÁGI TÁJKOZTATÓ!
2016. február 02.
Tájékoztató szelektív gyűjtőedényzet (sárga kuka) szállításáról

Tájékoztatom Kenézlő község lakosságát, hogy a Zempléni Z. H. K. Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2016. február 1-jétől megkezdi a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést.
Az első ürítési nap: február 10-e szerda, ezt követően a sárga kukák ürítése kéthetente, minden páros héten a járatnapokkal (szerda) megegyező módon történik.

Hunyadi Tibor sk.
polgármester


"AZ ÉV PRAXISA"
2016. február 02.
Még tart „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat! Ugye Önnek is van egy története?

Tavaly több mint 200 pályázó javasolta háziorvosát a pályázat weboldalán, a www.azevpraxisa.hu olvasói pedig 174 467 szavazatot adtak le kedvenceikre, ez több mint háromszorosa a megelőző év voksainak! Magyarországról 40.499 látogatója volt a weboldalnak, többek Romániából, Szerbiából, Németországból, Szlovákiából, Ukrajnából, Ausztriából, Svájcból és az Egyesült Királyságból, 169-en pedig az Amerikai Egyesült Államokból kattintottak rá. Tovább»


HIRDETMÉNY
2016. január 18.
Egy „X” és más semmi
2016-ban sokaknak már nem kell időt szánni a személyijövedelemadó-bevallásra, helyettük azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készítheti el. Nincs más teendő, csak élni kell az új lehetőséggel és január végéig a bevallási-nyilatkozatot kell választani. További részletek»

Plakát »

Képek a településről

 

 

© 2003-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.